Gratis i App Store og Google Play!

Blodgiverappen tilbyr funksjonalitet som motiverer deg og gjør det enklere å gi blod. Appen er gratis for alle og er tilgjengelig i App Store og Google Play.

  Last ned fra App Store Tilgjengelig på Google Play

Sjekk om du kan gi blod i dag

Oppfyller du kravene for å bli blodgiver? Er det forhold som tilsier at du bør ta en kort eller lengre pause? Blodgiverappen gjør det mulig å teste om du kan gi blod i dag enten du er ny eller etablert blodgiver.

Få svar på spørsmål om blodgiving

I appen får du svar på generelle spørsmål om blodgiving. Finner du ikke det du leter etter kan du kontakte blodbanken direkte. 

Finn din blodbank og bestill time 

Nye og etablerte blodgivere kan se, endre og booke time i Blodgiverappen. NB! Timebooking er under utprøving i enkelte blodbanker per i dag. For øvrige blodbanker ligger kontaktinformasjon til din blodbank lett tilgjengelig.

Bli varslet når blodbanken trenger deg

Du kan få varsler når blodbanken trenger deg. Dersom du gir tillatelse, kan Blogiverappen sende deg varsler når din blodtype trengs på ditt tappested. 

«Det er mangel på O+ blod i hele Vestre Viken.»
«Vi har for tiden mange ledige timer.» 

Last ned i dag!

Denne appen vil være nyttig for deg som blodgiver fordi den gjør veien til blodgivning kortere, og også for blodbanken fordi den vil gi en oversikt over blodgivere på en helt ny måte som muliggjør målrettede innkallinger til et større blodgiverkorps.