LabCrafts tradisjonsrike Brukerforum ble i år avholdt i Drammen 20-21. mars på Scandic Ambassadeur. Brukerforum ble dette året, som de senere årene, avholdt som et lunch-lunch seminar. I forkant av Brukerforum ble det også i år avholdt teknisk kurs med temaene: Etikettskrivere, ny funksjonalitet i LabCraft og LCP.

På selve Brukerforum dag1, innledet av lederen for arbeidsutvalget: Monica Jenssen Nybruket, var det fokus på Bedside Control. Vi fikk høre om erfaringer med V.4 i Helse Nord av Bente Helene Johnsen & Hege Gjelvold. LabCrafts satsning på Bedside Control på iOS, ble også presentert av Mia Skagestad. David Craig belyste prosjektet fra sykehuspartners ståsted og Erling Teig fra Apples. Rudi Nilsrud gikk igjennom prosessen rundt nye innføringsprosjekter i Helse Sør Øst, før vi avrundet møtedagen med en Quiz.

Etter quizen ble deltakerne loset gjennom drammens gater, til sosial og fysisk adspredelse i form av en omgang bowling.

Brukerforum dag 2 startet med temaet: Faglig utvalg og arbeidsgrupper – Organisering og mandat, ledet av Mia Skagestad. Vi fikk også en gjennomgang av innføringen av LabCraft Blodbanksystem på Bærum sykehus av Trine Merete Tjørve Østgård, Kristin Berg Schøyen og Ann-Kristin Eskelund. Før dagen ble avsluttet til lunch, var tematikken blodgiverens bookingportal, av Sigbjørn og Mia Skagestad.

Vi vil takke alle som bidro til at LabCraft Brukerforum, også i år, ble et innholdsrikt og suksessfullt forum.