brukerforum

LabCraft brukerforum ble avholdt på Hamar 17.-18. oktober 2017. LabCraft brukerforum er et forum som blir arrangert en gang i året for alle som jobber med eller i tilknytning til LabCrafts moduler. Fra morgenen 17. oktober ble det arrangert teknisk kurs, og selve brukerforumet ble gjennomført som et lunch til lunch seminar, med start 17. oktober. På teknisk kurs ble det tatt opp temaer som SPC, Innføring av NLK, Report Builder, oppsett av LCB, oppsett og konfigurering av håndskannere og printere. I tillegg til de årlige tradisjonelle programpunktene, snakket Astrid Aandahl om blodbestillingstatistikk, Abid Llohn om SPC og Trond Austad Olsen om sammenslåing av institusjoner. Etter en quiz ble deltakerne tatt med ut på en minnerik rusletur i Hamars gater, med en stopp på Hamars berømte attraksjon: Stupetårnet.På andre dag av brukerforum snakket Bente Helene Johnsen om Bedside Control ved setting av blod og Hege Gjelvold om blodbestilling.

Vi vil takke alle som deltok, og gjorde dette til et vellykket brukerforum.